2011. december 17., szombat

Ígéret a kezdetek kezdetén...

   Ígérjek? Ígérek! Mit is? Hát azt, hogy megpróbálok itt, ezen a helyen, most és mostantól fogva valami hasznosat, ötletadót átadni minden erre nyitott elmének (és malmának). Tehát lesz itt bőven komolykodás és komolytalankodás, lesz gyerekekkel és suttyomban készíthető, lesz egyszerű és nagyszerű, lesz mindent felhasználó és semmitsem használó, lesz ez, de Az, na az mindenképpen lesz!


   Ismerhettek, sőt lefogadom nagyrészt ismertek is az Ízmorzsák Elif módra blogról... na igen, én vagyok az, aki mindent ígér, aztán egyszer minden bizonnyal be is tartja - így volt ez ezzel a kreatív blog indítással is. Ugyeee? Rémlik már látom egyeseknek a gyurmafülbevaló hadsereg és a sütipecsétgyár és még  ... már nem is emlékszem, de majd szóljatok!

   Nade nem ám tőlem antik komód restauráló sorozatot és flinces-flancos drágakőcsiszolási módszereket várjatok, neeem... bocsi, de gyakorló anyukaként amit adhatok, az sok-sok gyakorlatias, lényegretörő, praktikus ötlet a háztartáshoz, játékhoz, lakásdekorációhoz, sütés-főzéshez (bizony nem kizárt, hogy egy-egy szöszmötölős, vagy igencsak gyermekbevonós recept itt is megjelenik majd), felhasználunk mindent ami ingyen elérhető, vagy normális áron beszerezhető, formálható, a balkonra beesett száraz falevelektől a kinőtt vagy elszakadt nadrágokig. Persze azért van határ, használt műanyag pohárból hajcsatot készíteni tutira nem fogunk - azért ésszel emberek!

    Ami még biztos nem lesz az a "tökéletesség" - az nem menő kéremszépen, nem az a cél, hogy "húúú na én ilyet soha nem tudnék", hanem az, hogy "ja ő is szétégette a ragasztóval a kezét és túlélte, jó akkor nekem is menni fog"! Itt hibákról és árakról is beszélni lehet, itt nem lesz vacillálás, csak belevágás és rengeteg-rengeteg lelkes, belevaló mindentkipróbáló házibarkács! ... Úgy legyen!

8 megjegyzés:

  1. Szuper ötlet!! Én felcsaptam ékszerkészítőnek!!! Ékszereket árulok amiket én csinálok remélem majd sok ötletet tudok meríteni itt, mert ehhez a munkámhoz bizony sok ötletre és változatosságra van szükség.:) Én biztos vagyok benne, hogy nem fogunk csalódni Elif-ben!!!!!

    VálaszTörlés
  2. izgatottam várom a folytatást!! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen lányok! :)

    VálaszTörlés